fredag 7 januari 2011

Razer Chimaera framträder på CES 2011, börjar levereras till konsumenter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/razer-chimaera-emerges-at-ces-2011-starts-shipping-to-consumers/:
Snacka om en lång väntan. Razers Chimaera - som först dök in på vår radar i prototyp form här i Vegas för ett år sedan - är äntligen sjöfarten till slutanvändare. Detta enligt personal vid bolagets monter idag på CES , som verkade ganska nöjd med att de kunde ändra sitt svar på frågan om det från ivriga (läs: otålig) kunder. Webbplatsen ännu inte har uppdaterats, men 5.1-kanals surroundljud headset ($ 199,99) bör vara mer allmänt tillgängliga att köpa snart. Dessutom kommer en 2,1 version att finnas till försäljning för $ 129,99, gunga en ganska liknande design och laddstationen. För dem som behöver en repetitionskurs, är detta en trådlös Xbox 360-headset, komplett med en equalizer, AUDIO OUT (på stationen) och en flip-down mikrofon. Ta gärna en titt på galleriet nedan, och känn dig fri att börja kontrollera din dörr på en ohälsosam klipp.

Razer Chimaera framträder på CES 2011, börjar levereras till konsumenter som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 7 Jan 2011 09:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Razer | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar