fredag 7 januari 2011

Hauppauge tar sitt HD komponent videokort inre

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/hauppauge-is-taking-its-hd-component-capture-card-internal/:
Haupauge intern HD PVR
Det var inte så länge sedan spela in HD från nästan alla källor på en dator var kostnad oöverkomliga. Sedan kom längs Hauppauges HD PVR och även om det är inte utan problem och begränsningar, så blir det jobbet gjort till ett överkomligt pris. En av dessa begränsningar är det ganska stora yttre hölje och vägg-vårtan som driver det. Nu Hauppauge har riktat dessa nit plockar med lanseringen av ett internt PCI-E capture-kort för $ 159. Den enda kort kan spela in upp till 1080i från antingen en komponent eller en okrypterad HDMI och kommer att börja levereras senare denna månad. Stödet är mycket likt det yttre bror, i själva verket än formfaktor, de två är väldigt lika i de flesta alla andra sätt. En annan bilder och tekniska detaljer efter hoppet.

Fortsätt läsa Hauppauge tar sin HD komponent videokort inre

Hauppauge tar sitt HD komponent videokort inre ursprungligen visades på Engadget på Fri, 7 januari 2011 00:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Saknad Remote | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar