torsdag 3 februari 2011

Aava Mobile som uppgift att avslöja Medfield-baserade Android / MeeGo telefon på MWC

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/aava-mobile-reportedly-set-to-reveal-medfield-based-android-me/:
Ivrig efter ett sätt att glömma Moorestown ? Vi skulle inte bli chockad om Intel var i samma läger, och om detta här ryktet kokkärl ut, kan det vara Medfield fungerar som amnesi på Mobile World Congress. Om du minns Intel visade kortfattat upp en Medfield-baserade telefon slutet av förra månaden, och nu är vi höra att Aava Mobile - samma företag som ansvarar för en WoW-knaprande Moorestown demonstration på Computex - är redo att släppa en verkliga Stunner i Barcelona. SlashGear har det på god auktoritet att Aava är andra generationens Core Design officiellt kommer att lanseras i några dagar, komplett med Intel Inside, en 8.9mm tjock chassi, Android och MeeGo. Du läste rätt - både mobila operativsystem kommer att stödjas. Det sägs att Aava faktiskt inte tänker Hawking dessa till konsumenterna, utan kommer de att skytteltrafik iväg till utvecklare för att främja den integrerade ACPU och modem plattform. Svårt att säga om tanken vi (förhoppningsvis) se på MWC kommer att förbli finalen, men du kan satsa kommer vi att gräva för mer när mässan öppnar.

Aava Mobile som uppgift att avslöja Medfield-baserade Android / MeeGo telefon på MWC ursprungligen visades på Engadget tor, 3 februari 2011 15:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa SlashGear | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar