torsdag 3 februari 2011

Agility Saietta elektrisk sport cykel ögon-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/agility-saietta-electric-sports-bike-eyes-on/:
Vi kom, vi såg, vi tog bilder. En London-baserad start vid namn Agility presenterade i dag sin första och enda produkt, Saietta elektriska sport cykel , och vi var bara tvungen att hoppa ut till MCN Motorcycle Show i sin hemstad för att kika in det för oss själva. Tja, vad finns det att säga att bilderna inte redan? Vi borde nog börja med att massiva puckel du ser på framsidan. Vid första anblicken gör att cykeln ser extremt front-tung, men det är faktiskt mest ett skal - gjord i en lätt kompositmaterial vars ingredienser vi fick inte veta - vilka kanaler luft i de områden som behöver kyla och ännu viktigare, optimerar skiten ur denna tvåhjulingar s aerodynamik. Det finns en utsatt dubbla triangellänkar fjädringssystem, bara några av de ögongodis på denna extremt reflekterande racer, och vikten balansen är, i motsats till vår första intryck, nästan perfekt jämn. Detta beror på att batterierna undangömda i centrum, precis framför en borstad DC motor med 90 + procent verkningsgrad (Agility berättar hela dånande maskinen har en 83 genomströmning effektivitet procent).

Det kommer att finnas ett urval av karossdelar, såg vi en mycket reflekterande krom, men en djurtämjare röd version finns också tillgänglig. På tal om färger, det lilla hastighetsmätaren lyser upp i ett läckra blå för mörkerkörning. Vi tittade på endast bolagets tredje produktion prototyp, men förhandsbeställningar har redan vidtagits för - till priser på strax under £ 10.000 för S-modellen med en 50-mil intervall och knappt £ 14.000 för R variant som har en dubbla batteripaket och på motsvarande sätt kan sträcka ut till 100 miles - för ett April leverans. USA prissättning sägs innehålla en "liten" premium, men Agility hoppas att det kanske kan bygga en del av dessa Saietta cyklar över på västkusten, vilket kan skära i kostnaderna för att sälja dem i Nordamerika. Det enda våra bilder inte avslöjar är hur en cykel med omedelbar vridmoment och en fyra andra 0-60 acceleration (om ljusare S-modellen, gör R det i fem) känns, men om vi är riktigt bra över de närmaste veckorna, kanske vi får bara en chans att rida en och ta reda på för oss själva.

Agility Saietta elektrisk sport cykel ögon-on ursprungligen dök upp på Engadget tor, 3 feb 2011 14:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar