torsdag 3 februari 2011

Skifta Android app NABS DLNA certifiering: tabletter och smartphones nu strömma till STB och mer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/skifta-android-app-nabs-dlna-certification-tablets-and-smartpho/:
Använda din Android telefonen som fjärrkontroll är knappast ny , men använder den för att verkligen skicka innehåll till en TV-ansluten set-top-box? Nu är ett nytt koncept. Skifta för Android har blivit precis den första mjukvara för att certifieras av Digital Living Network Alliance ( DLNA ) under sin nya Software certifieringsprogram, så att varje Android-baserad smartphone eller tablett för att strömma ombord media, till någon DLNA källa, inklusive TV, stereoapparater, datorer och Sonys PS3. Det är svårt att säga vilken typ av telefon (och vilken typ av bandbredd) kommer att behövas för att detta ska faktiskt bli en trevlig upplevelse, men de nyfikna att ta reda på kan ladda ner programmet gratis i Android Marketplace ... förutsatt att du använder en enhet med Android 2,2 (Froyo) eller högre, förstås. Chef på förbi paus för en förklarande video.

Fortsätt läsa Skifta Android app NABS DLNA certifiering: tabletter och smartphones nu strömma till STB och mer

Skifta Android app NABS DLNA certifiering: tabletter och smartphones nu strömma till STB och mer publicerades ursprungligen på Engadget tor, 3 februari 2011 09:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Qualcomm | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar