torsdag 3 februari 2011

Hulu VD välkomnar tillbaka The Daily Show och mer från Viacom, lägger fram en kamp plan för framtiden

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/hulu-ceo-welcomes-back-the-daily-show-and-more-from-viacom-lays-o/:
Nyheten snurrar runt Hulu har inte varit positiv på sistone, med ökande konkurrens och rykten om en förändring i affärsmodellen , men VD Jason Kilar's senaste blogginlägg berättar en annan sida av historien. Först efter populära val som The Daily Show och The Colbert Report bryskt var slet tillbaka i april har ett nytt avtal med Viacom som är att föra fram de visar tillbaka till Hulu och Hulu Plus med start idag, med episoder av nuvarande visar vilja Jersey Shore och Tosh. 0 visar upp 21 dagar efter att de luft. Strängt för betal abonnenter, episoder av The Chappelle Show och andra kommer att biblioteket dyka upp på Hulu Plus.

När det gäller företagets framtid, han ser Hulu som kan betjäna trender ger kunderna mer bekväm video tillgång med mindre annonser och mer sociala medier närvaro - ett mål som vi kan få bakom, men som kan lämna innehållsleverantörer undrar hur de ska få betalt i denna skinande nya värld. För detta ändamål han försöker pracka tillväxten av Hulu annonsintäkter som visas i diagrammet efter pausen och det ökande antalet Hulu Plus abonnenter med ett löfte att slå en miljon i år. Även om det är långt efter Netflix senaste räkna , han tar en ny chans på tronen genom att hävda Hulu har råd att betala mer för innehåll och att studior ska börja undertecknandet erbjudanden för per användare, per-månaders basis i stället för de schablonbelopp Netflix har förhandlat hittills. Ge full sak av att läsa för att få en bättre uppfattning om var Jasons huvud är på (när han inte planerar en GTL springa, kontrollera pr efter rasten för mer information om detta), vi kommer vara upptagen tittar Jon Stewarts intervju med Michael Steele.

Fortsätt läsa Hulu vd välkomnar tillbaka The Daily Show och mer från Viacom, lägger fram en kamp plan för framtiden

Hulu VD välkomnar tillbaka The Daily Show och mer från Viacom, lägger fram en kamp plan för framtiden som ursprungligen visades på Engadget , ons, 2 feb 2011 22:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Hulu Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar