torsdag 3 februari 2011

Kanadensiska regeringen lovar att vända CRTC beslut om användning-baserade Internet Billing

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/canadian-goverment-vows-to-reverse-crtc-decision-on-usage-based/:
Det har hänt förr när kanadensiska regeringen upphävde det CRTC beslut och lät Globalive att komma in på kanadensiska mobiltelefon marknaden, och det ser ut Ottawa är på väg att åter väga in och vända en ännu mer kontroversiell dom från tillsynsmyndighet. Vilket bekräftas av näringsminister Tony Clement på Twitter, planerar regeringen att upphäva den senaste CRTC beslut som effektivt införde användning-baserade Internet Billing om myndigheten inte tillbaka och "gå tillbaka till ritbordet." Värdera en högre regeringstjänsteman, Toronto Star ytterligare rapporter om att den omvända kan komma redan nästa vecka. Som alla kanadensare läser detta mycket väl kan vara medveten, har frågan om användning-baserade Internet Billing varit sjudande en tid, men det nådde en kritisk punkt med CRTC beslut förra veckan att påverkas mindre Internetleverantörer som förlitar sig på de stora telebolagen nät. Enligt det nya beslutet skulle dessa företag kunna ha ställts inför ökade kostnader som drastiskt skulle begränsa hur mycket bandbredd de är kunna erbjuda kunder - en sådan ISP, Teksavvy, hade i själva verket redan sänt ut meddelanden till kunderna att informera dem att deras nuvarande 200GB bandbredd tak kan släppa att bara 25GB den 1 mars, med eventuella ytterligare uppgifter använda för att tas ut av gigabyte.

[Tack till alla som skickat detta i]

Kanadensiska regeringen lovar att vända CRTC beslut om användning-baserade Internet Billing ursprungligen visades på Engadget tor, 3 februari 2011 13:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Toronto Star , @ Tony_ClementMP (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar