torsdag 3 februari 2011

Verizon kan nu gasen fem procent av bandbredd svin, downres multimedia uppladdningar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/verizon-can-now-throttle-top-five-percent-of-bandwidth-hogs-down/:
Nice timing, Verizon. Precis som tusentals - möjligen zillions - av smartphone-användare funderar på byta till Big Red för Apples iPhone 4 , bärare har glidit i två viktiga politiska förändringar som uppenbarligen effektiva omedelbart. Inbäddat i massor av finstilta i ett nytt PDF-dokument som dykt upp på företagets webbplats, det är här:
"Verizon Wireless strävar efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen när du använder vårt nätverk, en delad resurs bland tiotals miljoner kunder. För att uppnå detta, om du använder en extra mängd data och faller inom topp 5 procent av Verizon Wireless dataanvändare vi kan minska din dataöverföringshastigheter på upp regelbundet under resten av din dåvarande och omedelbart efter faktureringsperiod att säkerställa hög kvalitet prestanda för andra användare på platser och tider av förbrukningstoppar. Vår proaktiv hantering av Verizon Wireless nätverk är avsedda att säkerställa att de återstående 95 procent av uppgifterna kunder inte påverkas negativt av orimliga data konsumtionen av bara några få användare. "
Såvitt vi vet är detta första gången som VZW har tagit en betydande position på strypning, och kopplingen till sin hållning om nätneutralitet (som det gäller trådlösa, i alla fall) är ganska uppenbart. Vad är mest intressant för oss är det fem procent siffra; upp en eller två procent inte är ett stort belopp, och det finns en god chans att bandbredd missbrukare är upp i Echelon. Men vi gissar att ganska många affärsresenärer kommer att falla inom detta område, och med tanke på att VZW nu innehar rätten att strypa data för din befintliga faktureringsperiod och nästa ... Lycka sandning tänderna och bestående genom att två-års kontrakt.

I relaterade nyheter, är bolaget även vill införa optimering och omkodning teknik i sitt nät, vilket är ett politiskt korrekt sätt att förklara att det kan downres multimedia du försöker skicka via Verizon's rör. Chef på tidigare avbrottet för full offert.

Fortsätt läsa Verizon kan nu gaspådrag fem procent av bandbredd svin, downres multimedia uppladdningar

Verizon nu kan gaspådrag fem procent av bandbredd svin, downres multimedia uppladdningar publicerades ursprungligen på Engadget tor, 3 februari, 2011 12:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mac Rumors | källa Verizon Wireless [PDF] , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar