torsdag 3 februari 2011

Syn, får sitt gest kontroller för att Android tabletter, Windows-baserade enheter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/eyesight-brings-its-gesture-controls-to-android-tablets-windows/:
Syn har att föra sin hand-viftande UI för alla typer av mobila enheter under en tid nu, och det är nu utökat saker ännu en gång. Efter sin lansering på Android förra sommaren, bolaget har meddelat att dess teckenspråksavläsning mjukvara också har nu skräddarsydda för Android tabletter och andra "datorbaserade" Android plattformar, och det är meddelade att det nu tillgänglig för Windows-baserade enheter som väl. Liksom tidigare är programvaran kan arbeta med nästan vilken inbyggd kamera, och företaget säger att det har varit "mycket optimerad" för mobila plattformar, med låg CPU-och minneskrav. Det är inte något direkt tillgång till användare, dock - det är upp till utvecklarna att licensiera det och inkludera funktionaliteten i sina ansökningar. Chef på tidigare avbrottet för en idé om hur det fungerar - bara att försöka ignorera det tydligt på sin plats IPAD i början av videon.

Fortsätt läsa Syn, får sitt gest kontroller för att Android tabletter, Windows-baserade enheter

Syn, får sitt gest kontroller för att Android tabletter, Windows-baserade enheter publicerades ursprungligen på Engadget tor, 3 februari 2011 04:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar