torsdag 3 februari 2011

Agility Saietta avtäcktes den avgjort okonventionella elektriska sport cykel

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/agility-saietta-unveiled-the-decidedly-unconventional-electric/:
Agility Saietta avtäcktes den elektriska sport cykel med okonventionella styling
En ny spelare har kommit in på elektrisk motorcykel spelet, som förbinder lik av Brammo s Empulse men gör det med lite mer ... okonventionella styling. Det är Agility Global Saietta, en helt eldriven sport cykel som kommer i två smaker: den 50 mil intervall Saietta S och 100 mil Saietta R. Den senare av de två kommer att vara snabbare än den första, att få till 60 på under fyra sekunder, medan S ryttare kommer att få vänta ytterligare fästing av stoppuret. Naturligtvis att extra räckvidd och hastighet kommer att kosta dig: £ 9.975 för S och £ 13.975 för R, siffror som motsvara ungefär $ 16.200 och $ 22.650. Stöddig summor, båda, men ingen sa att vara på framkanten av den rundryggade sport cykel trenden kommer att vara billig. Vi har inte fått några särskilda hästkrafter eller siffror vikt, men vi sa till effekt / viktförhållande är 675hp per ton. Du kan göra din egen gissningar om vikt att försöka få en siffra fast makt, men det säkert ska vara livligt nog.

Vid det här laget vet vi inte mycket om cyklar själva än vad du kan se i bilderna, som visar en spaljé ram vaggar en stor batteri. Svingarmen är en kombination av maskinbearbetade delar och rör, förhöjda bakhjulsupphängning att göra plats för den elektriska motorn sitter precis ovanför vridningspunkt. Fjädring fram visar också en okonventionell design, offset styrning koppling och en enda spjäll avhållit sig från den traditionella gaffel design finns på din genomsnittliga (icke-BMW) motorcykel. Dessa bilder är naturligtvis bara gör, men cykeln har just gjort sitt ord debut på MCN London Motorcycle Show och vi ska ge dig några riktiga bilder så fort vi får dem. Om när de som beställer cyklarna kommer att få sina, vi berättade transporter börjar i april.

Gallery: Agility Saietta

Fortsätt läsa Agility Saietta avtäcktes den avgjort okonventionella elektriska sport cykel

Agility Saietta avtäcktes den avgjort okonventionella elektriska sport cykel ursprungligen visades på Engadget tor, 3 februari 2011 05:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar