torsdag 3 februari 2011

iPhone 4 för att få AT & T Mobile kapacitet hotspot den 13 februari?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/iphone-4-to-get-atandt-mobile-hotspot-capabilities-on-february-13t/:
Så du kanske har märkt några recensioner av Verizon's iPhone 4 dyker upp i natt, inget ovanligt med det, men ett par av sina recensenter har haft något att säga om AT & T: s version av telefonen också. Walt Mossberg och David Pogue (som sedan drabbade den dag från hans recension) både lokalisera 13 februari som datum när de förväntas AT & T för att slå på Personlig Hotspot förmåga att Verizon's iPhone kommer att ha från start. Det trodde skulle hända med en uppdatering av IOS 4,3 , som nyligen gick ut till utvecklare i sin tredje iteration beta , vilket tyder på programvaran nästan mogna nog för offentlig konsumtion och till synes passar rakt in i denna tidslinje. Märk väl, detta är fortfarande inte konkreta uppgifter, som Mossberg kan tänkas ha pratat om AT & T: s Mobile Hotspot app som inleder på samma dag på enheter som Inspire 4G, och Pogue kunde ha raderat dagen av liknande skäl, men vi re på något sätt obenägen att tro att två herrar i stånd att ha insider (ish) Intel skulle både göra ett sådant misstag på samma gång.

iPhone 4 för att få AT & T Mobile kapacitet hotspot den 13 februari? ursprungligen visades på Engadget tis, februari 3, 2011 05:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa All Things Digital , AppleInsider | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar