torsdag 3 februari 2011

Kno transporter försenas, inga ord om varför eller hur länge

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/kno-shipments-delayed-no-word-on-why-or-for-how-long/:
Vad är det med tabletter och fartyg spektakel datum ? Efter att ha fått några tips från Kno före beställare (som borde ha börjat ta emot detta monster förra året ) att deras sändningar hade försenats pingade vi Kno och fick några extremt vag bekräftelse av detta faktum:
Saker på Kno går bra. Men som ni anges nedan, har det skett en leverans försening. Så snart Kno har ny information kommer vi att dela det med kunder och säkert kan ge dig en heads up om det är till hjälp.
Det finns ingenting om något av detta på Kno hemsida, och oftast med denna typ av försening det finns åtminstone någon slags motivering - "lådorna vi fick är av fel storlek," eller "vår Lego robot gick sönder ", eller något smidigt så. Naturligtvis är vi säkra på att det finns något slags förklaring kommande. Detta är ingen anledning att tro Kno är i allvarlig fara att inte skicka sin tablett, eller att det är att försöka dra en snabb en, men Kno har tyvärr hänt på en oroväckande trend i tabletten utrymme som vi vill gärna vara väl bli av av nu.

[Tack, Chris]

Kno transporter försenas, inga ord om varför eller hur länge som ursprungligen visades på Engadget tor, 3 februari 2011 14:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar