torsdag 3 februari 2011

Dell Plats redo att beställa nu för $ 500 upplåst, sjöfart 18 februari

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/dell-venue-ready-to-order-now-for-500-unlocked-shipping-februa/:
I klassiskt Dell mode, företagets mest legitimt tilltalande Android ännu har just gått ut till försäljning med nary en pip markera sin ankomst. Om du minns, det amerikanska meddelandet Platsen var för inte precis överbelastade med fakta och siffror, vi i stort sett fick höra att det kommer, och hey, här är det nu! En procent under $ 500 köper du en olåst Android 2,2 enhet - med antingen AT & T eller T-Mobile 3G band, ditt val - utrustad med en 4,1-tums WVGA AMOLED display, en 8-megapixelkamera, och några av de bästa utseende på alla smartphone ännu. Den preliminära leveransdatum vi ser är 18 februari, låt oss hoppas att det är ett mycket mer konkret antal än vad vi har upplevt med platsen Pro, eh?

[Tack, Spiridon och Tanjot]

Dell Plats redo att beställa nu för $ 500 upplåst, sjöfart 18 februari ursprungligen visades på Engadget tor, 3 februari 2011 16:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dell | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar