torsdag 3 februari 2011

Best Buy's återköpsprogrammet skall göras officiellt under Super Bowl ... av Justin Bieber och Ozzy Osbourne

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/best-buys-buy-back-program-to-be-made-official-during-the-super/:
Vi hörde talas om detta under nyheter lavin som var CES i början av förra månaden, men i dag Best Buy har börjat göra sin nya återköpsprogrammet tjänsteman i e-post skickas ut till värderas Belöna Zone kunder. Kontentan av programmet är att Best Buy kommer att erbjuda dig som "Återköp" priser på varor du köper från sina butiker, reklam det som en försäkran om att din elektronik inte kommer att sjunka för mycket under ditt ägande. Den läckte info vi såg i januari visade att du måste betala en extra avgift vid köptillfället att registrera i programmet och Best Buy högsta återköp erbjudanden var maximerad till 50 procent av det ursprungliga priset, så inte förväntar oss att detta att vara någon stor fördel för dig, Mr Konsument. För mer info, håll ögonen låst på Super Bowl i söndags, när Justin Bieber och Ozzy Osbourne (nej, allvarligt) kommer att göra sitt bästa för att explicera Best Buy's nya satsning.

[Tack, Jeff och John]

Best Buy's återköpsprogrammet skall göras officiellt under Super Bowl ... av Justin Bieber och Ozzy Osbourne publicerades ursprungligen på Engadget tor, 3 februari, 2011 08:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar