torsdag 3 februari 2011

RoboEarth lär robotar att lära av kamrater, häll europeiska frukt drycker (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/roboearth-teaches-robots-to-learn-from-peers-pour-european-frui/:
Det är inte riktigt krig redo, men en ny Skynet-liknande initiativ kallat RoboEarth kan få dig att nå för din guide till automaten Armageddon förr än du tror. Nätet, som är döpt till "World Wide Web för robotar", var designad av en grupp europeiska forskare och ingenjörer för att robotar för att lära av erfarenheterna från sina kamrater, så att de kan ta sig på uppgifter som de inte nödvändigtvis var programmeras att utföra. Med hjälp av en databas med intranät och Internet-funktioner, samlar systemet och lagrar information om objektet erkännande, navigering och arbetsuppgifter och överför data till robotar kopplad till nätverket. I grund och botten, det lär maskiner att lära sig utan mänsklig inblandning. Om införandet av denna Robo-webben har inte fått dig att tänka på sista tiden, kanske detta kommer att göra susen: det är redan lärt en robot, de TechUnited Amigo, att leverera en låda med krämig fruktjuice till en sängliggande vetenskapsman. Du kan kolla in video av den nytillträdda automatiserade servitör efter hoppet.

Fortsätt läsa RoboEarth lär robotar att lära av kamrater, häll europeiska frukt drycker (video)

RoboEarth lär robotar att lära av kamrater, häll europeiska frukt drycker (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 2 feb 2011 22:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Materialise | källa RoboEarth | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar