måndag 14 februari 2011

Acer Iconia Smart hands-on (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/14/acer-iconia-smart-hands-on-video/:
Tja, skulle du titta på vad som slutligen slås på ! Japp, väckte Acer sin 4,8-tums telefon / tablett till MWC , och inte bara är det äntligen redo att visa upp denna vackra 1024 x 480-upplösning men det gav också det ett riktigt namn - det är nu Iconia Smart. För er som inte känner med Acers "100 procent telefon, 100 procent tablett" som infördes redan i november , förpackningar det en Snapdragon processor, Android 2,3, och sägs vara på väg till en amerikansk operatör någon gång i april .

Nu när vi alla upp i fart på detaljerna, är vi redo att berätta att enheten är en ganska cool en. Det är självklart att vara för dem med stora fickor - det är en lång telefon - men den högupplösta 4,8-tums widescreen-panel gör det otroligt unik och trevlig för att visa bilder och filmer. Den faktiska känslan i telefonen är ganska bra - det är tillverkat i huvudsak av plast, men gränsen runt skärmen tycktes vara gjord av någon sorts metall. Som vi konstaterar i videon, de fyra knapparna ser ut som om de är i jämnhöjd med bezel, men de är faktiskt ganska stel fysiska knappar. Så, hur är det mjukvara? Naturligtvis Acers vidtas för att flås Gingerbread lite här - det finns ett sortiment av Acer widgets samt att omformats homescreen du ser i bilden ovan. Som sagt, vi faktiskt gillar Acers snygg webbsida och media karusell widget. Hit paus för en kort praktisk video.

Fortsätt läsa Acer Iconia Smart hands-on (video)

Acer Iconia Smart hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Feb 2011 12:07:00 EDT. Vänligen se vår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar