måndag 14 februari 2011

Qualcomm lovar Netflix streaming stöd om "framtida Android anordningar" med Snapdragon

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/14/qualcomm-promises-netflix-streaming-support-on-future-android-d/:
Qualcomm har tydligen listat ut vad som krävs för att få Netflix på Android, tillkännage "framtida enheter" med sin Snapdragon mobila processorer (som LG revolutionen ) kommer att uppfylla alla de DRM kraven för Watch omedelbart . Tyvärr verkar inte bådar gott för din befintliga Android enhet, men åtminstone framtidens telefoner kommer inte titta på Windows Phone 7 och IOS av avund. Förutom ett nyckelfärdigt paket för tillverkarna att stödja Netflix i sina apparater, lovar också gott om hängivna avkodning makt för att öka batteriets livslängd och förbättrar bildkvaliteten som kan iakttas eftersom det demos på Netflix app (hoppas de väckte sin egen proxy) på Mobile World Kongressen denna vecka.

Fortsätt läsa Qualcomm lovar Netflix streaming stöd om "framtida Android anordningar" med Snapdragon

Qualcomm lovar Netflix streaming stöd om "framtida Android anordningar" med Snapdragon ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Feb 2011 15:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink VentureBeat | källa Qualcomm | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar