måndag 14 februari 2011

Sierra Wireless intron dubbla bärare HSPA + / LTE AirCard 753S och 754S, med 319U och 320U i släptåg

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/14/sierra-wireless-intros-dual-carrier-hspa-lte-aircard-753s-and/:
Tack vare Verizons Blowout på CES , har vi redan behandlat i ett par av LTE-vänliga hotspots mobil från lik av Samsung och Novatel Wireless, men Sierra Wireless ansluter sig till publiken här på Mobile World Congress. Den outfit just har avslöjat sina två nyaste mobil köttgrytor, de AirCard 754S och 753S. Den tidigare stöder dual-bärare LTE, medan den senare hanterar dual-bärare HSPA +, vilket möjliggör upp till fem WiFi-enheter för att surfa på någon av de snabbaste två mobila motorvägarna. Vi berättade att 753S kan slå nedlänk priser så höga som 42Mbps (och ladda priser nära 5.76Mbps) på en DC-HSPA + nätverket, medan 754S kan nå 100Mbps (ner) / 50Mbps (upp) medan rörelseresultatet på ett LTE-nät . Båda dessa är precis runt storleken av en kortlek, och ingen installation av programvara krävs för att få dem att fungera. Det finns också en integrerad LCD-skärm som ger en titt på WiFi information, batteritid, nätverk signalstyrka, och antalet anslutna enheter, med hörbara varningar och en web admin-gränssnitt finns också. Duon förväntas fartyg vid någon tidpunkt under 2011 för andra kvartalet, men det finns inga nyheter ännu om vilken (om någon) lufttrafikföretag kommer att plocka upp dem.

Flytta höger längs, egna Telus kommer Kanada att erbjuda ännu en ny från Sierra Wireless detta mars: AirCard 319U USB-modem, en enhet vi nyligen såg i FCC: s databas. Den här lovar nedladdningshastigheter på upp till 42Mbps och uppladdningshastighet närmar 5.76Mbps, med ett vridbart design som gör att kroppen av modemet att fästas upp mot sidan av den bärbara datorn och skyddar den från att skadas av oavsiktliga stötar. LTE-vänliga AirCard 320U är USB versionen av 754S hotspot visas ovan, med en ledad och svängbara gångjärn som arbetar med största möjliga utbud av USB-port placeringar, och om allt går bra, det ska fartyget under Q2 2011 för en hemlig kurs. Sierra planer på att ha Mac och PC support för hela partiet, och vi kommer att gräva för detaljer kring pris och tillgänglighet.

Sierra Wireless intron dubbla bärare HSPA + / LTE AirCard 753S och 754S, med 319U och 320U i släptåg ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Feb 2011 13:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sierra Wireless (1) , (2) ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar