måndag 14 februari 2011

Motorola uppdateringar Motoblur och Media Link klient för Mac och PC

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/14/motorola-updates-motoblur-and-media-link-client-for-macs-and-pcs/:
Ett par förändringar för Motorola i morse. Först ut är en ny version av Moto's Media Link iTunes sync. Media Link version 1.5 finns tillgänglig nu för Mac-användare eller mars för den beige låda gäng. Ännu viktigare kanske är en ny version av Motoblur med utökad plats, meddelandehantering, musik och funktioner galleri. Den nya Ansluten musiktjänst funktioner streaming texter och en social aspekt som låter dig följa spåren dina vänner lyssnar på. Ansluten Galleri förenar dina bilder och videor med dina vänners fotoalbum online från sajter som Facebook, Flickr, Photobucket och Picasa. Aloga Samtidigt är en Motoblur-integrerad plats-utlöste push plattform som ger tredje part förlag med information om din position, identitet och sociala relationer. Tanken är att erbjuda användarna ett icke-integritetskränkande information om platser, händelser eller fynd för "kanaler" som de väljer. Håll utkik efter nya Motoblur att anlända på "nyligen meddelat enheter" som Cliq 2 och Atrix 4G . Full detalj i det pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Motorola uppdateringar Motoblur och Media Link klient för Mac och PC

Motorola uppdateringar Motoblur och Media Link klient för Mac och PC publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 14 Feb 2011 04:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar