måndag 14 februari 2011

Verizons FiOS DVR Manager för iPhone får en ansiktslyftning och några nya funktioner

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/14/verizons-fios-dvr-manager-for-iphone-gets-a-facelift-and-some-n/:
Precis som Boxee, det rullade Verizon ut en 14 Februari uppdatering till användare med FiOS DVR Manager för iPhone , som kanske faktiskt vara på Verizon för deras telefoner nu också. Det lägger till stöd för kontroll av flera DVR, utvilad UI till en matcha senaste versionen 1,9 på set-top-boxar , för icke-DVR användare, och en "What's Hot"-funktionen som visar vad andra i ditt område tittar på. Vår vän Dave Zatz har redan gått hands-on med den nya versionen 1.5.0 och rapporter en förbättrad upplevelse med en smidigare inloggningen för att starta upp, även om han konstaterade att det fortfarande kan förbättra genom att integrera sig in i fjärrkontrollen app som också är tillgänglig.

Verizons FiOS DVR Manager för iPhone får en ansiktslyftning och några nya funktioner som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Feb 2011 16:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar