måndag 14 februari 2011

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: farorna med LED-belysning, självläkande nanoteknik, och spraya på solkraft

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/inhabitats-week-in-green-the-dangers-of-led-lighting-self-hea/:
Varje vecka våra vänner på Inhabitat återblick veckans mest intressanta gröna utvecklingen och clean tech nyheter för oss - det är veckan i Green.

Denna vecka Inhabitat belysa nästa generation av solenergi eftersom vi utställningsmonter en spray-on film kan generera 300% mer energi än traditionella solceller och en ny typ av nanoteknik celler som kan läka sig som växter. Nya projekt för biobränsle bröt också marken runt om i världen som USA började byggas på sin första kommersiella biobränsleanläggning och Kanada uppgraderat en avfallsanläggning att drivas av läsk och öl . Och en annan farticle, eh, omfattar artikel ett projekt i Greenpoint, Brooklyn som tar resultatet av resultaten av dessa drycker (metan) och omvandlar den till bränsle.

Vi intervjuade också energieffektivitet expert David Johnston, som delade 5 tips som kan minska din elräkning med upp till 50 procent. Och på en mer syrlig energieffektivitet notera var vi bestörta att se denna nya studie som fann att lysdioder, som lågenergilampor, också innehålla hälsofarliga nivåer av cancerframkallande gifter. De stora (eller ska vi säga BIG) arkitektur nyheter i veckan var avslöjandet av Bjarke Ingels Group's sluttande bostäder pyramid för Midtown Manhattan.

I Transport Nyheter avslöjade Nissan planerar att bygga ut sin Tesla-överträffat ESFLOW elektrisk superbil på Genève Auto Show, medan Chevrolet meddelade att Volt kommer att få en $ 5.000 skatterabatt i Kalifornien. Vi applåderade också den amerikanska regeringens $ 53000000000 plan för att ge skjuts höghastighetståg, medan republikanerna samlades mot rörelsen mot en mer effektiv infrastruktur.

Vi visade även flera snygga exempel på bärbar eko Tech - en uppsättning biosensorer att förbättra den fysiska och emotionella hälsa, och ett par GPS-snö glasögon som är perfekt för rivning genom outforskade territorier. Slutligen delade vi 10 gröna IPAD fall som är perfekt för att skydda din e-läsaren från blåsigt vinterväder.

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: farorna med LED-belysning, självläkande nanoteknik, och spraya på solkraft ursprungligen visades på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 22:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar