måndag 14 februari 2011

Sonys Shuhei Yoshida droppar några NGP kunskap: PSP synhåll, PS3-spel lätt att hamn

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/14/sonys-shuhei-yoshida-drops-some-ngp-knowledge-psp-sticking-aro/:
Detaljer om Sonys nästa generations bärbara Playstation, den NGP, har knappa sedan vi talade med SCEA ordförande VD Jack Tretton om den nya enheten. Men i en intervju i kommande numret av EDG e, Shuhei Yoshida - godbitar om Sonys NGP strategi (tyvärr, mer som råkar vara ordförande för SCEA Worldwide Studios - visade några ännu inga officiella priset ). Uppenbarligen kommer PSP stanna kvar även efter NGP för frisläppande på grund av hög efterfrågan på äldre handhållna, för att inte nämna ett lägre pris. För dig bekymrad över brist på titlar på NGP debut - a la PS3 - frukta inte, eftersom Yoshida uppgav att portera PS3-spel var ett mål från första början och processen kommer att vara enkla (relativt sett, av kurs). Kombinera det med en knuff för att göra NGP utvecklingsmiljö "så enkelt som möjligt", och vi kommer förhoppningsvis se gott om tillgängliga titlar på enhetens release. Oh yeah, Yoshida-san sa också att NGP är bara konsolens kodnamn och det riktiga namnet kommer att presenteras senare i år - PSP2 bara rullar av tungan, nu inte det?

Sonys Shuhei Yoshida droppar några NGP kunskap: PSP synhåll, PS3-spel lätt att hamn ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Feb 2011 17:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CVG (1) , (2) , Videogamer.com | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar