måndag 14 februari 2011

Människan hade en bra kör: Watson till debut på Jeopardy ikväll

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/14/humans-had-a-good-run-watson-to-debut-on-jeopardy-tonight/:
Idag, imorgon, och den 16: e är de ödesdigra dagarna: IBMs superdator Watson kommer att gå head to head med Brad Rutter och Ken Jennings i denna fåniga, mänskliga uttänkta spel vi kallar Jeopardy. Det ser ut att bli några kickass-TV, åtminstone, och en historisk händelse om Watson kan råda över hans köttiga konkurrens. De två matcher, som sprids över de tre dagarna var före tejpade, så Ken, Brad, Alex och Watson redan vet resultatet, men de har gjort ett ganska bra jobb med att hålla hemligt så länge. Förhoppningsvis kan de hålla mamma tills 19:00-ish i kväll (kolla din lokala listor för en viss tid). Behöver något att hålla dig sysselsatt tills dess? Kolla in den stora Esquire funktionen på Ken Jennings på mer täckning länken nedan. Åh, gör och inte missa vår täckning av förra månadens förhandsvisning match .

Människan hade en bra kör: Watson till debut på Jeopardy ikväll ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Feb 2011 12:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Jeopardy , IBM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar