måndag 14 februari 2011

NXTBee möjliggör långväga trådlös för Mindstorms NXT, rolig liten RC bilar (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/14/nxtbee-enables-long-distance-wireless-for-mindstorms-nxt-funny/:
NXTBee möjliggör långväga trådlös för Mindstorms NXT, rolig liten RC bilar (video)
Lego Mindstorms NXT är robot demokratisering, DIY designa för Everyman, men att sitta fast med endast Bluetooth eller IR trådlös kan sätta lite sordin på din egalitära mål. Inget mer. Dexter industrier (som tidigare gett oss soldrivna Mindstorms ) har skapat NXTBee, som använder en Xbee radion för att skicka data mycket längre: 300 meter för basen 55 $ NXTBee, upp till en mil om man väljer den $ 78 NXTBee-PRO . Du måste antagligen två av de saker, dock, så se till att du budget på lämpligt sätt. Det finns definitivt en viss eftersläpning tydligt i videon av en långväga RC bil nedan, men vi är inte säker på om det är trådlöst eller själva maskinen. Oavsett, det är säkert en design utmaning som inte kommer att hindra dig från att ha kul med den här.

Fortsätt läsa NXTBee möjliggör långväga trådlös för Mindstorms NXT, rolig liten RC bilar (video)

NXTBee möjliggör långväga trådlös för Mindstorms NXT, rolig liten RC bilar (video) publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 14 Feb 2011 13:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dexter Industries | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar