måndag 14 februari 2011

Intel pratar Medfield: kommer att lanseras i en telefon och har den längsta användningstiden

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/14/intel-talks-medfield-will-ship-in-a-phone-will-have-longest-us/:
Vi hade en känsla att vi skulle få höra om Intels Atom för smartphones här på Mobile World Congress, och Intel faktiskt ta plats på scenen i dag för att prata om sitt kommande Medfield processor. Bolaget har meddelat att det börjar att provet eller testa dess 32nm Medfield-processor för mobila enheter med sina kunder (uppenbarligen, det är inte säger oss med sådana) och ännu viktigare att det kommer att fartyget i en telefon. Japp, Intels Senior Vice President Anand Chandrasekher talade ganska ordentligt om hur plattformen kommer i själva verket fartyg i smartphones och det kommer att stödja Android. Han drog ut telefonen ovan precis som ett bevis på styrkan, och medan han inte säga vem som gjorde det, vi har en smygande misstanke om att den är att Aava Mobile telefon som vi har hört talas om. Chandraskher också banka in Intels fokus på energieffektivitet och att Medfield kommer att vara mycket konkurrenskraftiga när det gäller batteritid.

Utveckla ...

Intel pratar Medfield: kommer att lanseras i en telefon och har den längsta användningstiden ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Feb 2011 07:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar