måndag 14 februari 2011

Powertrekk avgifter prylar via USB, med hjälp av en bränslecell och en Li-ion batteri (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/powertrekk-charges-gadgets-over-usb-using-one-fuel-cell-and-one/:
Portabla bränslecellen laddare har funnits i flera år, men varje verkar ha lasered på en enda viktig kvalitet hittills, till exempel ett rimligt pris , en enkel påfyllning system , och en anständig mängd ström but aldrig allt ovan. Tja, inte det ser inte ut MyFC: s Powertrekk är hela paketet heller, men den har en ganska söt ser fallet, som innehar inte bara en disponibel natrium silicide container för att skapa vätgas (som sedan blir rekombinerat med syrgas i en proton Exchange Membrane att producera 1000mAh användbart el) utan också en 1600mAh litium-jon-batteri som kan ge upp till en förstärkare av juice. På så sätt har du en backup-batteri om du slarvar bort burkar magiskt pulver och en buffert för bränslecellen också, så att du kan behålla de volt i pulverform eller elektrokemiska form istället för kartingteamet runt explosiv vätgas - som alltid en trevlig bonus när man tänker på det. Skam det finns inga ord om pris riktigt ännu, men du kan se hur det hela fungerar i en video efter rasten.

Fortsätt läsa Powertrekk avgifter prylar via USB, med hjälp av en bränslecell och en Li-ion batteri (video)

Powertrekk avgifter prylar via USB, med hjälp av en bränslecell och en Li-ion batteri (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 18:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Powertrekk | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar