måndag 28 februari 2011

Apple lägger mönster låsning till en iPhone app som du inte kan få?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/27/apple-adds-pattern-locking-to-an-iphone-app-that-you-cant-have/:
De nio-dot mönster låset är en av de unikt Android saker - det har varit där ända sedan G1 , och även om du personligen inte använder det, oddsen är bra att du känner igen det. Så när vi ser det på en iPhone - tydligen på en app som används av Apple internt - förstår ni att vi kommer att göra en dubbel ta. Vad du ser här är ett av flera skärmar som erhållits genom 9 till 5 Mac, påstås visa en version av Apples anställda enbart AppleConnect app med stöd för mönster låsning för att hålla nyfikna blickar ute. Det verkar som om programmet upprätthåller vissa minsta gest längd utgöra ett säkert lås - och med tanke på några av de kriminaltekniska pågår där , vi tror det måste vara är ganska lång. Naturligtvis betyder ingen av dessa får vi se funktionen dyker upp i en verklig IOS bygga, men platsen säger att bolagets testa den mekanism i andra interna verktyg ... och om inte annat, verkar Apple vara att erkänna att låsa mönster är inte en fruktansvärd idé.

[Tack, Jacob]

Apple lägger mönster låsning till en iPhone app som man inte kan ha? ursprungligen visades på Engadget on Sun, 27 Feb 2011 21:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa 9 till 5 Mac | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar