måndag 28 februari 2011

Inhabitat s Vecka i Green: SunPower undantränger Ford, lava och makten och flugit eko skydd

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/27/inhabitats-week-in-green-sunpower-supplants-ford-lava-power/:
Varje vecka våra vänner på Inhabitat återblick veckans mest intressanta gröna utvecklingen och clean tech nyheter för oss - det är veckan i Green.

Denna vecka Inhabitat såg jordvärme projekt tar fart runt om i världen som Island eyed flytande magma som energikälla och Storbritannien försökte peka geotermiska reserverna under Newcastle . Vi såg också forskare utveckla ett töjbart soldriven sensor som kan upptäcka fall av en pin, och vi var imponerad av ett lysande system som använder alger för att rena avloppsvatten och generera bränsle i ett svep.

Vi visade även flera innovativa exempel på högteknologiska arkitektur - Wales " futuristiska Newport transit-stationen och en massiv grön-tak innovation nav som kommer att bli Botswanas första LEED-certifierade byggnader. Soldrivna strukturer var ett hett ämne så bra som vi tog en titt inne SunPower otroliga renoverade högkvarter , lärt sig om den nya placeringen av 2011 Solar Decathlon , och visas upp en solceller drivs eco skydd alpina .

Slutligen veckan fick vi detta som fastställts för början av våren genom att dela våra fem favoritskivor gröna trädgårdsredskap gadget och ett återvinningssystem för regnvatten som levereras komplett med en sol pump. Vi såg också en chic vaggan-till-vagga regnrock som kommer att parera hotande duschar och en prydlig ull IPAD täcka som kommer att hålla din tablett mysigt i blåsigt väder.

Inhabitat s Vecka i Green: SunPower undantränger Ford, lava och makten och flugit eko kvinnojour publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 27 Feb 2011 23:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar