måndag 28 februari 2011

Tablet shocker! MSI WindPad 100A förpackningar Tegra 2 och levereras med Honeycomb

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/28/tablet-shocker-msi-windpad-100a-packs-tegra-2-and-will-ship-wit/:
På denna punkt har MSI visar upp sin 10-tums Android tablett för en bra ett halvår, men åtminstone denna gång är det närmaste ren med några specifikationer, och de är faktiskt inte så dumt. Japp, företag väckte sin WindPad 100A till CeBIT och har meddelat att det, liksom de flesta andra är, som drivs av en dual-core Tegra 2-processor och kommer att få några söta Honeycomb när den når marknaden i slutet av maj eller början av juni. Modellen till hands vid CeBIT sprang några 2.X versionen av Android, och hårdvaran var identisk med den vi såg tillbaka på CES . MSIs berättade för oss att prissättningen inte har ställts in ännu, men förhoppningsvis gillar Moto's Sanjay Jha bara proklamerade dessa tablett priser kommer att släppa kommer den andra halvan av året. Hit galleriet nedan för några närmare praktisk skott.

Tablet shocker! MSI WindPad 100A förpackningar Tegra 2 och levereras med Honeycomb ursprungligen visades på Engadget på måndag, 28 Feb 2011 16:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar