måndag 28 februari 2011

Motorolas Sanjay Jha antyder en 7-tums tablett före slutet av året räknar tablett priserna sjunker

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/28/motorolas-sanjay-jha-hints-at-a-7-inch-tablet-hitting-before-th/:
Motorolas vd Sanjay Jha hade antytt en gång innan att det skulle bli en familj av Motorola tabletter, men sett på Morgan Stanley Technology, Media & Telecom konferens idag, lovade han att de andra Moto tabletter skulle slå före slutet av året. Naturligtvis var Jha talar inte detaljerna, men vi satsar på att nästa tablett är en 7-tummare - han nämnde att 7-tums formfaktor ett antal gånger och sa att storleken var mer "kul" och "bärbara". I likhet med vad han sa om Moto resultat samtalet, han antydde att den 10-tums storlek var mer för branschfolk. Jha tillbringade också lite tid att prata om prissättning, och uppgav att han räknar med att priset på Xoom och andra tabletter för att komma ner i pris under det andra halvåret, särskilt som komponent priserna sjunker. Så, hur Xoom gör för att $ 599 utropspris? Tja, det bara varit ett par dagar, men han försäkrade intervjuaren att försäljning har börjat relativt bra. "

Motorolas Sanjay Jha antyder en 7-tums tablett före slutet av året räknar tablett priserna sjunker ursprungligen visades på Engadget på måndag, 28 Feb 2011 13:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Motorola | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar