måndag 28 februari 2011

Under Armour är E39 prestanda skjorta är elektrisk (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/28/under-armours-e39-performance-shirt-is-electric-video/:
Om atletiska evenemang accessorized med kaffe, bekväma pyjamas, och en särskild talang för sedentariness, ja, skulle vi champs. Ack, är sport mer typiskt med rörelse, som vi berättade, ökar deltagarens puls, andning och en benägenhet att vända en arm i en tatuerad ärm. Ändå kan vi inte låta bli fascinerad av Under Armour E39 ("E" för elektriska) komprimering skjorta. Föreställningen tee har en löstagbar "bug" sensor utrustad med en treaxlig accelerometer, processor och 2 GB lagringsutrymme flankerad av ytterligare övervakare som mäter bärarens puls och andning. Ett system som tillhandahålls av Zephyr kan sedan analysera idrottarens individuella rörelser och biometriska data för att identifiera prestandaproblem som när kroppen är i rörelse ur synk därmed bromsa en idrottsutövare linjär hastighet. Scouter, tränare och utbildare kan hämta data via Bluetooth från smartphones, tabletter, eller datorer för att mäta och eventuellt förbättra prestanda. En idrottare som mäter en låg G-kraft för just deras sport kan till exempel läggas på en styrka bildning för att förbättra explosivitet. I framtiden Under Armour ser de data som samlas in och analyseras i realtid så att bussar för att ersätta underpresterande spelare just på fältet. NFL har redan utrustat en handfull spelare med E39 tröjor under sin årliga Scouting Combine händelse - de resultat som ni kan se i videon efter rasten.

Fortsätt läsa Under Armour är E39 prestanda skjorta är elektrisk (video)

Under Armour är E39 prestanda skjorta är elektrisk (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 28 Feb 2011 05:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bredband | källa NFL | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar