måndag 28 februari 2011

PlayStation 3 transporter till Europa nu beslagtagna efter LG vinner föreläggande mot Sony

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/28/playstation-3-shipments-to-europe-now-being-seized-after-lg-wins/:
Sony och LG har gått till med anklagelser om patentintrång i över ett år nu, men Sonys nu behandlats vad som säkert sin största motgång hittills i Europa. Den civila domstolen i Haag har just beviljats LG ett preliminärt föreläggande som kommer att se alla nya Playstation 3s importeras till Europa beslagtogs av tullen i minst tio dagar. Dessa är tydligen nu redan lagrade på nederländska lager medan dramat utspelar sig, och det finns en möjlighet att föreläggandet kommer att utökas ytterligare, vilket skulle med största sannolikhet leda till en brist på PS3 på butikshyllorna - som Guardian noterar återförsäljare har normalt två till tre veckor värde av på inneliggande lager över hela kontinenten. Inte helt överraskande är Sony sägs vara "desperat" försöker få förbudet hävts, men det är inte att göra några offentliga kommentarer i frågan just nu.

[Tack till alla som skickat detta i]

PlayStation 3 transporter till Europa nu beslagtagna efter LG vinner föreläggande mot Sony ursprungligen visades på Engadget på måndag, 28 Feb 2011 14:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Guardian | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar