måndag 28 februari 2011

Motiv: Lord British vill ta dig till rymden, och han är närmare än du tror

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t34o8IWpi44/lord-british-wants-to-take-you-to-space-and-hes-closer-than-you-think.ars:

Det är mycket lätt att somna i rymden. När du är vid ditt skrivbord hemma och du har arbetat i flera timmar och du nickar av, hakan gupp bröstet och du vaknar med ett ryck. I rymden, inte ditt huvud inte falla, du bleknar helt enkelt in i sömn, och sedan om du lösa du börjar att flyta bort. Detta är det slags saker som hörs när du talar med Richard Garriott, en man du kanske vet bättre som Lord British. Han gjorde miljontals dollar att skapa och sälja videospel, och sedan tillbringade större delen av dessa pengar att försöka få ut i rymden.

Han säger att det inte finns någon grund på den internationella rymdstationen, det finns inte heller ett tak. Det finns instrument och objekt och allt möjligt fast på väggarna, och du kan berätta för folk som är nya rymdfärder genom hur de springa in i saker, som skickar dem snurra i tyngdlöshet. De zooma runt, följt av en röra av poster och godartad, rymdresande granatsplitter. Den samlar in genom luftventilerna om ingen plockar upp det. Sova organ hitta sin väg även där.

Det är här Richard Garriott vill ta dig, och han är mycket närmare än du tror.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar