måndag 28 februari 2011

Playbook Android app stöd som nämns under demo på MWC, gamla BlackBerrys dyka upp i ShopSavvy Android loggar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/27/playbook-android-app-support-mentioned-during-demo-at-mwc-old-b/:
Så långsökt som det kan tyckas, rykten att RIM arbetar med någon form av Android app stöd för sin QNX-baserade playbook tablett har bestått i olika former i flera månader nu - och de har vänt upp igen i en video postat av utvecklingsgemenskap MobileMonday Rio kapitel fattas på MWC tidigare denna månad, där en RIM rep synes säger "vi kommer också att stödja Android apps" Efter att ha talat om Java-baserade erbjudanden. Naturligtvis kunde detta varit iscensatta av några slödder rousers eller ett rep kunde ha helt enkelt varit ekande tillbaka de rykten han sett på Interwebs - men oavsett, lägger det bränsle på elden. Följ paus för att se videon av det.

Men det blir konstigare. ShopSavvy - vilket gör versioner av sin app för IOS och Android - har börjat dyka upp ett par äldre BlackBerry-enheter i sin Android bygga nyttjande statistik om Flurry : Kurva 8300 och 8520, att vara specifik, tillsammans med en 8600 modell som existerar inte (åtminstone inte ännu). De 8300, i synnerhet, är ganska gamla vid det här laget och vi har svårt att omslag vår hjärna runt RIM: s plan för spelet i portning Dalvik (eller en Dalvik-liknande) VM och tillhörande bibliotek över till den, om något, Flurry kunde förväxlas. Sedan kunde nästa generations full-touch BlackBerry som bara råkar köra en hel svit av Android applikationer i en sandlåda vara en ganska övertygande produkt, faktiskt.

[Tack till alla som skickat dessa i]

Fortsätt läsa playbook Android app stöd som nämns under demo på MWC, gamla BlackBerrys dyka upp i ShopSavvy Android loggar

Playbook Android app stöd som nämns under demo på MWC, gamla BlackBerrys dyka upp i ShopSavvy Android loggar ursprungligen visades på Engadget on Sun, 27 Feb 2011 17:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Crackberry , BGR | källa ShopSavvy | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar