måndag 28 februari 2011

Gmail misstag återställning konton års korrespondens försvinna in i molnet?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/27/gmail-accidentally-resetting-accounts-years-of-correspondence-v/:
Om du har en fungerande Gmail -konto, kanske du vill backa upp det varje så ofta - så många som 500.000 Gmail-användare förlorar tillgång till sina inkorgar denna morgon, och några av dem rapporterar (via Twitter och forum stöd) som åren värde av meddelanden, bifogade filer och Google Chat loggar hade försvunnit från den tidpunkt då de äntligen möjlighet att logga in. Även om vi inte har upplevt problemet personligen, vi höra att felet effektivt återställa en del konton, behandla sina ägare som nya användare komplett med välkomnande meddelanden. För sin del, säger Google att frågan "påverkar mindre än 0,29% av Gmail användarbas," arbetar för att åtgärda problemet just nu, och att de saknade meddelanden kommer att återupprättas så snart som möjligt. Vi får snart se om detta är en tillfällig motgång ... eller en lång wakeup samtal .

[Tack till alla som skickat detta i]

Gmail misstag återställning konton års korrespondens försvinna in i molnet? ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 27 Feb 2011 18:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Gmail Hjälp Forum , Gmail Status Dashboard | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar