måndag 28 februari 2011

Hyundai Sonata hybrid var försenad till 2011 ... med "virtuellt motorljud"-systemet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/28/hyundai-sonata-hybrid-was-delayed-into-2011-by-virtual-engin/:
Kom ihåg hur slutet av förra året i USA lagstiftaren beslutat att göra det obligatoriskt för elbilar att pressa fram ett hörbart ljud i rörelse? Det var i namn av att rädda irriterande fotgängare från att komma i vägen för din segelflygning elektro-bil, men den nya lagen har själv lyckats skapa ett gupp i vägen för minst ett företag. Hyundais Sonata hybrid var redo att starta i slutet av 2010, utrustade med en "virtuell motorljud" system som användaren kan växla till och från, men regeringens begäran att det skall hållas permanent på nödvändiga ändringarna till fordonets kabelnät, UI programvara och handböcker, fördröja dess debut i slutet av januari. Dessa tweaks måste göras "otroligt sent i processen", enligt Hyundai Amerika vd John Krafcik, men förseningen kommer åtminstone se till att alla Hyundais Sonatas låter likadant. Vilket är något, antar vi.

Hyundai Sonata hybrid var försenad till 2011 ... med "virtuellt motorljud"-systemet publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 28 Feb 2011 11:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog | källa Green Car Rapporter | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar