måndag 28 februari 2011

Gaikai beta går live, ger Mass Effect 2, Dead Space 2, Sims 3 och Second Life demos till webbläsarens fönster

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/27/gaikai-beta-goes-live-brings-mass-effect-2-dead-space-2-sims/:
Kom ihåg Gaikai , cloud computing tjänst som låter dig demo videospel i webbläsarfönstret utan att ladda ner en sak? Det är levande, vilket betyder att det inte längre bara vi tech journalister som får ge det en grundlig försök. Förutsatt att du har ett brinnande internetuppkoppling snabbt och både Flash och Java installerat, fyra streaming speldemos är bara ett klick (och möjligen en undersökning, eller en kort stund) borta, varav tre EA titlar (Mass Effect 2, Dead Space 2, The Sims 3) och Second Life. När vi upptäckte i vårt första hands-on , är det inte en perfekt upplevelse även med en fantastisk internetuppkoppling, men det är inte tänkt att vara - hela poängen är att låta dig tillräckligt prov ett spel rätt innan ett köp beslut. Det är också en gratis smak av framtiden, och du inte ser dem varje dag.

Gaikai beta går live, ger Mass Effect 2, Dead Space 2, Sims 3 och Second Life demos till webbläsarfönstret publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 27 Feb 2011 20:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Big Download | källa David Perry | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar