måndag 28 februari 2011

ASUS Eee Pad Transformer dyker upp klädd Honeycomb till CeBIT (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/28/asus-eee-pad-transformer-shows-up-wearing-honeycomb-to-cebit/:
Här är en trend som vi kan få bakom: ASUS och andra är remixa befintlig, yet-to-be-utsläppt Android tabletter med Honeycomb där det är klokt att göra det. Eee Pad MEMO, till exempel, nu utlovas med en Qualcomm hamn av plattformen i tid för att lansera Juni - och längs samma linjer, företag är den som visar sin Eee Pad Transformer här på CeBIT med en honungskaka uppgradering. Till skillnad från de MEMO, Transformer är det bara en rak Tegra 2 setup som den redan lanserade Xoom , som sannolikt varför de kunde få det lastas på här och fungerar relativt väl i tid för föreställningen. Utbyggnaden ASUS här har inte verkar vara slutlig - Android Market saknas, till exempel - men vad fanns det verkade vara smidigt, med tanke på de interna, vi skulle förvänta inte mindre. Följ paus för video (ursäkta bristen på ljud - det fanns någon att prata på gång som vi hittade störande).

Fortsätt läsa ASUS Eee Pad Transformator upp visar bär Honeycomb till CeBIT (video)

ASUS Eee Pad Transformator upp visar bär Honeycomb till CeBIT (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 28 Feb 2011 14:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar