söndag 6 mars 2011

Aquafairy AF-M3000 kan äntligen göra cell konsumenten bränsle ut en besvikelse verklighet (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/05/aquafairy-af-m3000-might-finally-make-consumer-fuel-cell-chargin/:
Aquafairy AF-M3000 kan äntligen göra cell konsumenten bränsle ut en besvikelse verklighet (video)
Vi har blivit lovade bärbara bränsleceller i evigheter nu. Åldrar! Slutligen en är bara månader kvar till release - men dess prestanda verkar så begränsade vi är inte säkra på att vi bryr längre. Det är den Aquafairy AF-M3000 och, trots namnet, det drivs inte av vatten utan av etanol bränsle förpackningar. Här kan de dåliga nyheterna kommer in: ett enda bränsle pack bara ger tillräckligt med ström för att få en iPhone med upp till en 50 procents laddning och det tar 90 minuter på det. Så behöver du två patroner och tre timmar av din tid bara för att få en död mobil tillbaka till livet, och med tanke på varje förpackning kostar ca $ 6 (it's ¥ 2.625, ungefär $ 32 för ett paket av fem), hela förslaget är den ganska dyrt. Att inte ens faktor i kostnaden för själva enheten: 26.250 ¥ eller omkring $ 320. Det är som att skicka i Japan i april, så var beredd på att äntligen komma in i framtiden. Ingen sa att det nödvändigtvis skulle vara ett bra ställe att vara.

Fortsätt läsa Aquafairy AF-M3000 kan äntligen göra bränslecell konsumenten laddar ett nedslående verklighet (video)

Aquafairy AF-M3000 kan äntligen göra bränslecell konsumenten laddar ett nedslående verklighet (video) som ursprungligen visades på Engadget den lör, 5 mars, 2011 16:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Akihabara News | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar