söndag 6 mars 2011

JD Power: Verizon har bäst ljudkvalitet rikstäckande, T-Mobile genomgående under genomsnittet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/j-d-power-verizon-has-best-call-quality-nationwide-t-mobile-c/:
JD Power, som välkänd domare i människors uppfattning i USA, har precis släppt sin senaste undersökning om kundnöjdhet med mobiloperatörer. Den tar bland annat av (bristen på) avbrutna samtal, misslyckanden i kontakt, röst distorsion, ekon, brus och sen anländer textmeddelanden, och slutligen spottar fram ett betyg av fem stjärnor i förhållande till det regionala genomsnittet och andra transportörer. I testning som utförts mellan juli och december förra året hade Verizon det bästa eller kontrakterade för bästa tillfredsställelse betyg i fem av de studerade sex områden, medan AT & T och Sprint handlas blåser för andra och T-Mobile tvungen att medge nederlag som sölig av topp fyra. US Cellular lyckades poäng högsta i North Central regionen, men JD Power samlade bedömning är inte mycket ljus för någon av de transportörer - i statistiken samlare säger växande smartphone användning, är tunga sms och mer inomhus samtal tillsammans orsakar samtalskvaliteten att stagnera och till och med varnar för att "ökade antagandet av smartphones och trådlösa tabletter kan fortsätta att äventyra kvaliteten på nättjänsten."

Fortsätt läsa JD Power: Verizon har bäst ljudkvalitet rikstäckande, T-Mobile genomgående under genomsnittet

JD Power: Verizon har bäst ljudkvalitet rikstäckande, T-Mobile genomgående lägre än genomsnittet ursprungligen visades på Engadget on Sun, 6 Mars 2011 11:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa JD Power | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar