söndag 6 mars 2011

Sprint tillkännage Nexus S 4G, EVO 3D och EVO Visa tablett vid CTIA?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/sprint-announcing-nexus-s-4g-evo-3d-and-evo-view-tablet-at-cti/:
Medierna - undertecknad ingår - har försökt ta reda på varför Sprint har bokat en vansinnig två och en halv timme kortplats vid CTIA senare denna månad. Det är inte den typ av evenemang som du slänger ihop bara för att rehash de enheter du har införts under det senaste halvåret - något är upp, och om vår källa är korrekt, de är upp till något stort.

Först, vi höra att transportören kommer att lansera Nexus S 4G från Samsung, och att döma av namn, telefonnummer bör vara något som liknar ett Nexus S med WiMAX. Det verkar som detta kan man antingen vara SPH-D600 eller SPH-D720, som båda har nyligen fått certifiering från Wi-Fi Alliance, även om SPH-D720 är mer troligt, att D600 visar WPS-stöd, som finns i TouchWiz skal enheter, men inte i lager pepparkakor . Du kanske kommer ihåg att Sprint kom mycket, mycket nära att lansera sin egen version av Nexus En före tappa den till förmån för EVO 4G förra året, så kanske de är redo att göra handlingen den här gången.

Därefter ett par som vi inte har mycket i detalj om: EVO 3D, som är ... Tja, en 3D-kapabel EVO av något slag. 2011 är verkligen ser ut att bli året för 3D-telefoner och tabletter , så det skulle inte vara mycket av en överraskning. Den andra enheten i mixen är EVO View, en tablett som vi gissar kommer att forma upp till att bli något av en CDMA-powered Flyer . Om allt detta kokkärl ut, det ser ut som Sprint kunde äga den här spelningen. CES var lite av en blindgångare för dem, du kanske minns - det EVO Shift 4G var den enda luren tillkännagivande där - så de är försenade.

[Tack, anonym tipsaren]

Sprint tillkännage Nexus S 4G, EVO 3D och EVO Visa tablett vid CTIA? ursprungligen visades på Engadget on Sun, 6 mars, 2011 15:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar