söndag 6 mars 2011

Lärare-i-utbildning för att få tips, CIA uppdateringar via trådlösa headset

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/teachers-in-training-to-get-pointers-cia-updates-via-wireless-h/:
Okej, så kanske det finns någon egentlig garanti för att headset-bär lärare kommer att kunna ställa in topphemliga sändningar från landets huvudstad, men när infrastrukturen finns på plats, det är bara en tidsfråga innan allas extraknäck som agent. Som historien går, är en skock lärare volontärarbete att delta i ett Jobba för Amerika kampanj som sätter en bugg i deras öra och en mentor i den andra änden. Tanken skulle vara att snabbt få en lärare upp till hastigheten genom att korrigera och forma sin teknik när det händer, och de potentiella konsekvenserna och program är både stora och många. Till exempel doktorer i utländska nationer kan en dag på distans handledare landsbygden matematiklärare om Obamas nationella bredband plan tar tag, och om de känner lite komiskt, skulle de kasta frågetecken på slutet av varje pekare à la Anchorman. Försöket finansieras av Bill och Melinda Gates Foundation.

Lärare-i-utbildning för att få tips, CIA uppdateringar via trådlösa headset publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 6 mars 2011 01:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Switched | källa Fast Company | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar