söndag 6 mars 2011

Plug In Launcher för Android får saker att hända när du ansluter USB eller hörlurar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/plug-in-launcher-for-android-automatically-makes-apps-happen-whe/:
Plug In Launcher är en fri Android app som gör just en sak, och den gör det bra - det inleder någon app som du väljer när den känner makt eller en ansluten par hörlurar. I själva verket kan det paret en app till telefonens 3,5 mm hörlursuttag och en annan till din USB-port och låter det starta, säg, en musikspelare när du kopplar in hörlurar, och kanske en väckarklocka medan du laddar det över natten, sparar du en knapptryckning (notera: "Vill du starta" budskap är frivilligt) varje gång. Allt man begär i utbyte är ett par som kör processer som äter upp 5.7MB minne (när detta skrivs) och möjligheten att starta om sig själv när du återställer telefonen. Visst, app är lite begränsade jämfört med kontextmedvetna sviter som Locale eller Nokia situationer , men gratis är gratis, och den här är användbart.

Plug In Launcher för Android får saker att hända när du ansluter USB eller hörlurar ursprungligen visades på Engadget on Sun, 6 Mars 2011 17:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Lifehacker , Addictive Tips | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar