söndag 6 mars 2011

Havok-fysikmotorn kommer till Android 2.3, demoed på Xperia Play (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/05/havok-physics-engine-comes-to-android-2-3-demoed-on-xperia-play/:

Bra grafik är ofta en del av stor tv-spel, men fancy fysik kan hjälpa också, och förra veckan Havok meddelat att man förde dem till Android, tillsammans med alla nödvändiga utvecklingsverktyg. Det innebär smartphones med Android 2,3 eller upp kan potentiellt ha samma processuella animationer och vackra klänningar som vi har haft på PC och konsol hem i åratal, och som den första spelaren-centrerad smartphone med Pepparkakor ombord, Sony Ericssons kommande Xperia Spela fick att vara den första till demo dem. Titta på en pickup plöja igenom riskerna längs vägarna, gorilla få en slungades över en fotbollsplan, och en Assassin's Creed-esque krigare springa, hoppa och klättra med de bästa av dem i videon ovan. Åh, och bara så ni vet, fick vi en (mycket kort) hands-on med alla tre demos i person på GDC 2011 förra veckan, och varje var praktiskt taget roligt nog att vara en Android spel för sig. Den realistiskt studsande boll som finns i din domstol, utvecklare. Låt oss inte ner.

Fortsätt läsa Havok-fysikmotorn kommer till Android 2.3, demoed på Xperia Play (video)

Havok-fysikmotorn kommer till Android 2.3, demoed på Xperia Play (video) som ursprungligen visades på Engadget den lör, 5 mar 2011 23:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GSM Arena | källa Produkt från Sony Ericsson Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar