söndag 6 mars 2011

AT & T och Cisco har WiFi på kabelbox bakåt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/atandt-and-cisco-have-wifi-on-the-cable-box-backwards/:
Lägga WiFi för att en kabel set-top box är förmodligen något som varje Geek har trodde skulle vara en bra idé, men vi misstänker att du och AT & T inte är på samma sida. Du var förmodligen tänker att det skulle vara coolt att strömma virala internet videos till den stora skärmen utan att byta ingångar, eller kanske du trodde att det skulle vara coolt att dike kabelmodemet och WiFi-åtkomstpunkt och foder din bärbara dator till internet via samma låda du leverera HD med. Nope, AT & T och Cisco uppenbarligen inte tror att de är värdiga idéer, och istället fungerar den här nya boxen helt enkelt utan en koaxialkabel. Vi antar att det finns en marknad för detta som bara vill 90 procent av TV-apparater har lirka igång för att dem redan - och inga nya hus byggs i dessa dagar utan dem - men vi har försökt att strömma HD via WiFi och det bör inte komma så mycket av en överraskning att det inte "bara fungerar." Naturligtvis att U-verse s H.264-strömmar är ömkligt över-komprimerad bör hjälpa, men även när du lägger det till fantastiska prestanda för 802.11n, vi misstänker att du skulle fortfarande vara bättre betjänt av en god ol 'koppartråd .

Fortsätt läsa AT & T och Cisco har WiFi på kabelbox bakåt

AT & T och Cisco har WiFi på kabelbox bakåt ursprungligen visades på Engadget on Sun, 6 mars, 2011 08:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar