söndag 6 mars 2011

Olivetti lanserar OliPad tablett, andra ankomst skrivmaskin?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/olivetti-launches-olipad-tablet-second-coming-of-the-typewriter/:
Det är ett tidens tecken : ett företag som ursprungligen känd för skrivmaskiner och kämpar för att hitta sin plats i en teknik-driven marknad, vänder sig till tillverkning tabletter. Den här veckan tillkännagav Olivetti lanseringen av OliPad, satsar sitt anspråk på en bit av plattan paj, och flytta sig på företagets PC-marknaden. Förebådade (åtminstone genom Olivetti) som Italiens första tabletten, det OliPad sport en 10-tums skärm, 3G, WiFi, och Bluetooth, NVIDIA Tegra 2, Android 2.2.2 och en 1024 x 600 display. Den har även USB-och HDMI-portar och en 1,3 megapixel kamera, men kanske mest talande är den samtidiga lanseringen av Application Warehouse, "en virtuell förrådshus konfigureras och anpassas program utformade av Olivetti specifikt för näringslivet och regeringen." Med tanke på den omfattande och varierande konkurrens , skulle vi säga att hålla sig till vad den vet - och Olivetti vet Business Solutions - är förmodligen ett säkert kort. Nu, om de kunde bara göra saken ser lika bra som Olivetti Valentine ... Den OliPad börjar säljas på måndag för € 399. Full PR efter rasten.

[Tack, Riccardo ]

Fortsätt läsa Olivetti lanserar OliPad tablett, andra ankomst skrivmaskin?

Olivetti lanserar OliPad tablett, andra ankomst skrivmaskinen? ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 6 mars 2011 04:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink ipadvice | källa Olivetti | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar