söndag 6 mars 2011

Sony Ericsson Windows Phone 7 prototyp som fångats i det vilda?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/sony-ericsson-windows-phone-7-prototype-caught-in-the-wild/:
Sony Ericsson var namnet en Windows Phone 7 partner för ett år sedan, men - som ett annat vi kunde namn - till synes skrotas planerna att producera en enhet och valde ett annat OS istället. Eller gjorde det? Bilder av vad som ser ut att vara en Sony Ericsson prototyp som kör Windows Phone 7 nyligen dök på Lizhecomb, och det kan vara att SE: s funderar på att prova igen ... men troligen inte. Du förstår, rykte gjorde gällande att Sony Ericsson gjorde fram en prototyp glidande WP7 telefonen - den Julie - mycket lik den ovan, och den här verkligen ser lite prototypiska jämfört med modern design. Vad det kan ge upp till är Sony Ericsson och ASUS i samma båt - två WP7 lansera partner som misslyckades att starta, men varje med hårdvara för att visa för det.

Sony Ericsson Windows Phone 7 prototyp som fångats i naturen? ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 6 mars, 2011 14:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WMPowerUser , Esato | källa Lizhecomb | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar