söndag 6 mars 2011

Motorola kommer att uppgradera din Xoom till 4G LTE - även om du har rotade det

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/motorola-will-upgrade-your-xoom-to-4g-lte-even-if-youve-root/:
Glada nyheter för Android tinkerers överallt - Motorola har officiellt bekräftat att det kommer att försöka utföra sina 4G uppgradering på alla Verizon Wireless-ridning Xoom tabletter den mottar från användare, oavsett om de har sina rötter, målas, eller accessorized med fluffiga tärningar. Naturligtvis kan företaget inte garantera framgång programuppdateringar på enheter som fått sina OS fixade, så det uppmanar användare att vara snäll och spola tillbaka till den ursprungliga firmware staten. För dem ovilliga att sträcka så långt tillbaka, kommer Moto ändå ge det en chans och säger att det ska installera 4G LTE-modem på ett minimum. Vilken uppfriskande öppen attityd. Nu om Moto kunde ge oss en öppen starthanterare på sina telefoner också, skulle vi vara redo.

Motorola kommer att uppgradera din Xoom till 4G LTE - även om du har rotade den ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 6 mars 2011 05:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Motorola Forum | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar