söndag 6 mars 2011

West Penn Allegheny Health System skapar en app nödsituation responder, placera ditt liv i långt bättre händer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/05/west-penn-allegheny-health-system-creates-an-emergency-responder/:
Skapa en hälso-minded ansökan för dem som är medvetslösa, döda eller krypande väldigt nära döden kanske inte göra mycket gott, men att skapa en hälso-minded ansökan för dem som vårdar en nära-död ... Nu är ett nytt koncept! Västvärlden Penn Allegheny Health System har just spottas ut EMS Field Partner app för iPod touch och iPhone , vilket ger akutvården (EMS) och sjukvårdspersonal och andra första responders möjlighet att enkelt gå igenom en rad olika nödsituationer eller klagomål - såsom bröstsmärta, stroke symtom eller falla skada, etc. - och riktas till närmaste WPAHS sjukhus som är mest kvalificerad att behandla patienten. Det ger också ett gränssnitt med Google Kartor och vägbeskrivningar till systemets sjukhus, för att inte nämna "upp till den minut trafikinformation också." För mer allvarliga möten, det finns en direkt koppling till West Penn Allegheny s LifeFlight Command Center, med den inbyggda system plats berättar backend var att skicka en nödsituation helikopter. App är tillgänglig för gratis medan vi talar, men många av de funktioner (som helikoptern begäran gissar vi) kommer att kräva registrering. Vi vet, vi vet - du hade alla möjliga tokiga idéer.

[Tack, Ryan]

West Penn Allegheny Health System ger en responder app nödsituation, placera ditt liv i långt bättre händer ursprungligen visades på Engadget den lör, 5 mars, 2011 20:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa West Penn Allegheny Health System , iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar