söndag 6 mars 2011

Skyhook ger plats-medvetenhet till Sony NGP, inklusive WiFi-modeller som bara

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/05/skyhook-brings-location-awareness-to-the-sony-ngp-including-wif/:
Nyheten fick lite i skuggan av vissa augmented reality demos och lite spel som heter Uncharted, men Sony också pratade lite om NGP s platsmedveten kapacitet på GDC den senaste veckan , som vi nu vet kommer att förlita sig på Skyhook's Core Engine system. Vad mer funktionalitet kommer att tydligen finnas på WiFi-modeller som bara är utöver de med 3G, vilket innebär att alla NGP användare kommer att kunna spela platsmedveten spel och dra nytta av andra olika sociala applikationer. Vilket förklaras av Sony på GDC, som skulle kunna innehålla saker som förmågan att hitta närliggande NGP användare och se vad de spelar, och ännu mer avancerade saker som verkliga livet skattjakt - som alla kan förmodligen kopplas bort om du föredrar att hålla din mobil spelvanor till dig själv.

Fortsätt läsa Skyhook ger plats-medvetenhet till Sony NGP, inklusive WiFi-modeller som bara

Skyhook ger plats-medvetenhet till Sony NGP, inklusive WiFi-modeller som bara är ursprungligen visades på Engadget den lör, 5 mars, 2011 21:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar